Grosella i Grandalla ajuda les empreses i associacions a crear espais digitals. Maquetació web, creació i compra de dominis web, estructures i ergonomia, tot optimitzat per la Xarxa Web (S.E.O., S.M.O.). Perquè sabem que pot ser un fre a la creativitat, us acompanyem amb les tasques administratives i tècniques necessàries a la publicació de webs, blocs, newsletters, xarxes socials, web ràdios i web TV, etc.

Arquitectura web i allotjament tècnic

Construïm amb vosaltres les estructures tècniques adaptades a les vostres necessitats i ambicions. Grosella i Grandalla ofereix un servei integral de desenvolupament web des de la maquetació d’espais digitals (webs, blocs, newsletters, xarxes socials, etc.).

Manteniment, flexibilitat i transferència de competències

La nostra filosofia és la transferència de les competències a les empreses i associacions amb qui treballem. Tantmateix proposem en paral·lel amb la implementació tècnica dels espais creats programes de formació als vostres equips professionals multimèdia, màrqueting o administratius. Bases en informàtica web, gestió de servidors, producció multimèdia, etc.

*****
Contacteu amb nosaltres per presenetar-nos els vostres projectes o comentar-nos les vostres dificultats o necessitas. Segur que trobarem la solució adaptada al vostre projecte o negoci.