Benvinguts, Welcome!
Grosella i Grandalla Edicions, Valls d'Andorra
Màrqueting de Continguts
Informació, Publicitat i altres continguts de valor
VISIBILITAT ONLINE, S.E.O.
Creació web, Identitats digitals i Posicionament

Auditories Web

Estructures Digitals

Continguts de Valor

Qui som?

 

Logo Grosella i Grandalla Paper color

Des de l’any 2008 provem d’acompanyar empreses i associacions amb la creació i el manteniment de llocs web i d’altres espais digitals de la Xarxa definint identitats i estratègies online a llarg termini (long trail) o a l’ocasió d’esdeveniments especials (publicitat, promoció, entreteniment).

La nostra filosofia és la transferència de competències per tant de posar en marxa processos i mètodes de producció multimèdia a l’abast de tothom.

Proposem continguts d’alt valor afegit,- investigació periodítistica, analítiques, entrevistes, retrats, jocs i concursos- per tant de fomentar l’interés web per una marca o producte.

Pensem i formentem l’indústria sostenible tant en la nostra pròpia organització com amb els col·laboradors amb qui treballem. En particular respectem amb orgull el codi de relacions laborals (Llei 35/2008 Andorra) del nostre país de facturació així com el seu codi de seguretat al lloc de treball (Llei 34/2008 Andorra).

Busquem condicions avant-guardistes de producció i relacions comercials. Quedem a la vostra disposició per qualssevol pregunta o complement d’informació.