Som especialistes en màrqueting de contingut (“Content marketing”, creació i publicació de continguts d’alt valor afegit). La nostra voluntat és lliurar al lector o internauta un contingut real, fet per ell, i no només creat amb el pretexte de seduïr als cercadors web. Produïm continguts digitals a totes les arees de la premsa: textos, il·lustracions i fotografia, infografia, continguts audio o video, en varis idiomes especialment els idiomes del principat d’Andorra on estem localitzats.

Periodisme multimèdia

Som un equip de periodistes professionals dedicats a la informació de les empreses. Especialitzades en business i Business management som capaços de produïr articles, reportatges, entrevsites, retrats i relats professionals per tant d’oferir als vostres clients continguts d’alt valor afegit. Sigui dins una newsletter, al bloc d’empresa o associació, web corporatiu o xarxes socials proposem diferents formats com ara premsa escrita, foto relats i inforgrafies, ràdio o TV. Aquests continguts us permetrán animar i il.lustrar la vostra activitat professional sent útil a les vostres comunitats d’usuaris o clients. Proposem els nostres continguts web en varis idiomes com ara el català, l’espanyol, el francès, l’anglès i l’alemany. Consulteu-nos per qualssevol demanda en aquests idiomes o d’altres.

Posicionament web (SEO) i promoció

A més de la nostra feina periodística, sabem optimitzar aquests continguts per la Web. Posicionament web (S.E.O.) i promoció digital o paper dels vostres productes editorials. Proposem estratègies comercials completes i controlades per tant d’aprofitar i mesurar l’impacte, fent del màrqueting de contingut una prioritat.

*****
Consulteu-nos per saber-ne més sobre el nostre servei en màrqueting de contingut. Ens adaptem a totes les organitzacions, estructures i pressupostos.